Hoofdsponsor

Rabobank

Word ook sponsor van de Heliolympics

U kunt de Heliolympics op vele manier ondersteunen én zichtbaar zijn.

De Rabobank ondersteunt in Nederland sport in de breedste zin van het woord. Dat doen we niet incidenteel, maar langdurig. Als partner van de hockeybond, de wielrenunie en de hippische sportfederatie doen wij er veel aan om sporttalent te ontwikkelen. Wij geloven dat je samen meer bereikt dan alleen. Daarom staat Rabobank niet alleen aan de finish bij succes, maar zijn we er al bij de start. ‘Samen de sport verder brengen’ is de creatieve invulling van onze prominente rol bij de door ons gesponsorde sporten.

Sponsorprojecten van de Rabobank richten zich meer dan alleen op de top en beperkt zich niet alleen tot nationale teams. De sponsoring vertaalt zich ook in een groot aantal lokale clubs en evenementen.

Een goed voorbeeld hiervan is de Heliolympics. Door dit evenement te sponsoren, ondersteunen de samenwerkende Rabobanken in Noord-Holland mensen met een beperking. We dragen bij aan het bevorderen van hun zelfstandigheid, zelfredzaamheid en het activeren van hun sociale leven. Sport en spel is gezond voor iedereen, met of zonder handicap. Het brengt mensen plezier en het verbindt mensen. Door samen te werken kan iedereen zich ontplooien, zoals hij of zij dat wil. Dit draagt bij aan de verbetering van de kwaliteit van leven.

Daarnaast maakt de Rabobank het talenten in de gehandicaptensport mogelijk, hun ambities te realiseren. Ambities die kunnen reiken tot de Paralympische spelen.

Sponsors

Joerns Healthcare

Attack

Johanna KinderFonds

Raetsheren van Orden

SuperOffice

Mike Bink Fotografie

PWN

Lijf & Gezondheid

Cruyff Foundation

Tata Steel

Van Dooren Infra

Fonds Gehandicaptensport