Prof. dr. Erik J.A. Scherder
Prof. dr. Erik J.A. Scherder

The sky is the limit als het om bewegen gaat.

Carmen Koedood
Carmen Koedood

Ik ben ambassadeur van de Heliolympics, want ik vind het belangrijk dat ook mensen met een beperking gemotiveerd raken om te gaan sporten. Je wordt er namelijk sterker van, niet alleen fysiek maar ook mentaal, ook gaat je gezondheid er op vooruit.

Jetze Plat
Jetze Plat

Natuurlijk kunnen niet alle kinderen met een handicap topsporter worden, maar ik zou ze wel heel graag allemaal de mogelijkheid geven om door middel van sport hun grenzen te verleggen. Want kan niet, bestaat vaak niet. Wel zal je er hard voor moeten werken!.

Niels Kokmeijer
Niels Kokmeijer

Ik weet hoe belangrijk sport is, met name voor mensen met een beperking. Daarom steun ik de Heliolympics!

Bibian Mentel
Bibian Mentel

Doordat ik veel sport, ben ik fit en sterk en heb ik in het dagelijks leven geen enkele beperking. Dat gun ik iedereen!

Peter Heerschop
Peter Heerschop

Sporters met een beperking moeten vaak iets extra’s overwinnen. Daardoor krijgt hun topprestatie een extra dimensie. Achter dit soort initiatieven ga ik dan ook graag staan. Daarom steun ik de Heliolympics!

Gerard Kemkers
Gerard Kemkers

Ik ben graag ambassadeur van de Heliolympics, iedereen moet immers de kans krijgen om te sporten.

Ronald Vink
Ronald Vink

Heliomare heeft veel voor mij gebracht, ik vind het erg belangrijk dat een revalidatiecentrum veel aan sport ( promotie ) doet. Voor iemand die niet in een rolstoel zit is sporten gewoon, dat zou voor invalide mensen zo ook moeten zijn. Juist als je aan een rolstoel gebonden bent, is sporten erg belangrijk voor je spieren.

Geert Schippers
Geert Schipper

Je hoeft niet de beste te zijn, maar haal wel het beste uit jezelf.

Mirjam_de_Koning
Mirjam de Koning

Bij dit evenement is op alle niveaus aandacht voor gehandicaptensport. Daarom steun ik de Heliolympics!

Jan van Schendel
Jan van Schendel

Vissen is een prachtige sport die voor iedereen toegankelijk is. Zeker ook voor mensen met een beperking. Sterker nog, juist voor deze soort mensen kan vissen ideaal zijn. Helemaal niet moeilijk om het aan te leren en zo heerlijk om even je zinnen te verzetten in onze prachtige natuur.

wchmps-2011-profile
Kees-Jan van der Klooster
Als ambassadeur zie ik een rol voor mij weggelegd om mensen te empoweren door te zeggen: durf het zelfstandig te doen…! Ik zie nog vaak dat mensen die hun eigen mogelijkheden onderschatten.
Louis van Gaal
Louis van Gaal

Sport verbroedert, verbindt en geeft plezier op ieder niveau. Daarom mijn support aan de Heliolympics 2016.

Dennis Gebbink
Dennis Gebbink

Ik verbind mij graag aan de Heliolympics. Een geweldig ‘sport-platform’ waar men kennis kan maken met verschillende sporten. Want iedereen moet de mogelijkheid hebben te kunnen sporten. Sport daagt je uit, stimuleert je zelfvertrouwen, verbroedert en leert je regels en discipline! Sport hoort erbij!

Misha Rossen
Mischa Rossen

Ik verbind mij aan Heliolympics omdat ik weet hoe fantastisch sporten kan zijn. Dit is een geweldige manier om te zien dat tijdens het zeilen iedereen gelijk is, de handicap speelt bijna geen rol meer. Zon, zee, wind en de tegenstanders: een mooiere manier van sporten is er niet.